VENDETTA, nocturna de vară și spadă, acostează pe 13 septembrie, la 21.00, la J’ai Bistrot. Dacă vrei să fii parte din echipajul incubator107 și ești gata să răzbuni vara alături de noi, hai să visăm împreună la rătăciri prin mări și oceane, cu vânători de comori și noi explorări. Răspunde degrabă invitației printr-un mail la noi@incubator107.com. Costumează-te în marinar sau pirat, adu merinde pentru călătoria nocturnă și la debarcare, lasă-ne 20 de galbeni din comoara ta secretă.

Redutabili pirați ori neînfricați marinari, ne îmbarcăm în corabia incubator107 ca să depănăm amintirile de peste vară și să lansăm noile ateliere. Lăsați-vă imortalizați de Fotosfera și cuceriți de sirene, căci dintr-odată ne aventurăm într-o călătorie inspirată de Iubirea de sine, descoperind frânturi din noi în spirit de Joc și teatru vioi. Căutăm înțelegere cu cei mai temuți prădători, pentru că Empatia se aplică oricăruia dintre noi. Ne echilibrăm corabia, căci prin Feng Shui reușim să calmăm și marea. Cu un strop de rom și mult umor ne dăm în bărci cu un spectacol de Street Dance cu Sonic Empire. Ne ascuțim Creativitatea și inventăm Povești de bine fără niciun pic rușine. Și când se încinge atmosfera, ne punem colacul de salvare și ne avântăm într-un Concurs conceput în stil clasic marinăresc.

Hai cu noi sâmbătă seara ca să răzbunăm vara!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont