Cazare studenti in Bucuresti: preturi chirii

Proprietarii apartamentelor din centrele universitare au redus chiriile cu până la 11% ca urmare a scăderii cererii, determinată de intrarea studenţilor în vacanţă, dar odată cu revenirea interesului pe piaţă aceştia vor opera creşteri.

In Bucuresti  scăderile de preţ sunt cu mult mai mici decât în celelalte centre universitare din ţară.

Punctual, diferenţele de preţ ating şi 11% faţă de acum trei luni, cea mai mare scădere fiind întâlnită în cazul apartamentelor cu două camere din Iaşi. În Capitală, cele mai ieftine chirii se situează în jurul valorii de 150 de euro/lună.

Pe de-o parte, apartamentele închiriate de studenţi nu au o pondere la fel de mare ca în Timişoara sau Cluj-Napoca, iar pe de altă parte, aceştia nu se grăbesc să elibereze apartamentele la începutul vacanţei, mulţi rămânând în oraş pentru joburi de vară.

„Totuşi, în această perioadă pot fi găsite oferte foarte bune. Astfel, chiria unei garsoniere în zone precum Drumul Taberei sau Titan porneşte de la 150 de euro/lună. În cazul unui apartament cu două camere, chiria lunară porneşte de la 200 de euro/lună în Titan sau Berceni. Studenţii pot alege apartamente cu trei camere pentru preţuri care pornesc de la 250-280 de euro/lună în aproape orice mare cartier din Capitală”

 

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont