Cazare studenti in Cluj Napoca: preturi chirii

Cluj-Napoca este oraşul cu cea mai vizibilă creştere a numărului de oferte de închiriere.

În prezent, pe piaţă există cu 21% mai multe garsoniere de închiriat, cu 14% mai multe apartamente cu două camere şi cu 63% mai multe oferte care vizează închirierea apartamentelor cu trei camere, faţă de perioada de început a anului.

În Cluj Napoca , chiria lunară pentru o garsonieră porneşte de la un tarif de 120 de euro în Floreşti sau Dâmbul Rotund.

Se pare ca in această perioadă, chiriile practicate pentru apartamentele cu două camere pornesc de la 150-180 euro/lună în Mănăştur sau Floreşti, iar cele pentru apartamentele cu trei camere de la 250-280 euro/lună, în Zorilor, Gheorgheni, dar şi în Mărăşti şi Mănăştur.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont