Cazare 2011: Incep cazarile in caminele Hasdeu pentru studentii la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca

Sambata, 1 octombrie, vor incepe cazarile la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca. USAMV detine camine in complexul Hasdeu, in funtie de numarul de solicitari primite.

Pentru studentii din anul I, criteriul principal de admitere in camine va fi nota la admitere, iar pentru studentii din anul 2-6 cazarea se va face pe baza mediei de la finalul fiecarui an de studentie. USAMV are 7000 de studenti si ofera 1047 de locuri de cazare in camine.

Deschiderea anului universitar va avea loc luni, 3 octombrie 2011, de la ora 10.00, in Aula “Mihai Serban” a USAMV Cluj-Napoca.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont