Admitere Licenta 2011 Universitatea Romano-Americana

ADMITERE STUDII DE LICENTA
18 SEPTEMBRIE 2011

  • Inscrieri la sediul Universitatii: 19 – 30 iulie si 1 – 17 septembrie
  • Program inscrieri la sediul Universitatii: luni – vineri, 800-1800 | weekend, 900 – 1400
  • Modul de desfasurare a concursului de admitere:

    – Test scris (absolventii de liceu cu diploma de bacalaureat care au obtinut media 10 la examenul de bacalaureat, premii I, II, III, mentiuni sau premii speciale la olimpiadele scolare nationale si internationale recunosute de M.E.C.T.S., absolventii cu diploma de licenta ai institutiilor de invatamant superior acreditate/autorizate care doresc sa urmeze a doua facultate, sunt admisi fara a mai sustine concurs de admitere. Candidatii care prezinta atestate emise sub egida Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului sau recunoscute de acesta, din domeniile economie, informatica sau limba engleza – cu nota minima 8 sau un punctaj echivalent, au posibilitatea de a nu mai sustine testul de admitere, nota de la atestat sau echivalenta reprezentand nota de la test).

  • Taxa de inscriere la concurs: 100 lei
  • Taxa de studii: 500 EURO/an, platibila in trei transe, in lei la cursul BNR; 10% reducere in conditiile achitarii taxei de studii intr-o singura transa
Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont