Oferta de burse de Master in Franta

Studenţii din ani terminali şi absolvenţii români sunt invitaţi de Ambasada Franţei la Bucureşti să aplice pentru una dintre cele 13 burse de specializare în Hexagon, oferite pentru anul universitar 2011-2012. Programele de studiu constau într-un semestru de pregătire masterală într-una dintre universităţile franceze şi un stagiu de practică de şase luni. Pe lângă costurile şcolarizării, ambasada franceză va asigura celor admişi o alocaţie lunară de 767 de euro şi va facilita accesul al o locuinţă în campusul universitar. Candidaturile sunt aşteptate pe site-ul ambasadei: www.ambafrance-ro.org, condiţie esenţială fiind, evident, cunoaşterea limbii franceze.

Pentru tinerii bine pregătiţi în domeniile lor de specialitate, care nu sunt familiarizaţi cu franceza, organizatorii au pregătit şi cursuri speciale ce vor avea loc începând cu luna martie. Pentru acest program autorităţile franceze au semnat, marţi, la Bucureşti, un parteneriat cu Orange, Thales, BRD Asigurări de Viaţă, Automobile Dacia, Pentalog, Lafarge, Colas Drumuri şi Cabinetul de avocatură Gide Loyrette Nouel, respectivele companii urmând să asigure o parte din cheltuieli şi după caz, să-i recruteze pe bursieri la finalul stagiului. Două dintre cele treisprezece burse au fost deja lansate, având ca temen pentru depunerea candidaturilor data de 3 februarie, restul urmând să fie deschise în următoarele săptămâni.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont