Cosmote România a lansat o nouă ediţie a Burselor Cosmote, un program care acordă suport financiar pe parcursul studiilor universitare pentru 5 tineri.

La program pot participa tineri cu vîrsta maximă de 25 ani, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective clare de carieră, absolvenţi de liceu din anii 2011 sau 2012, care au fost admişi într-o instituţie de învăţămînt superior de stat, în sesiunea 2012. O bursă este de 700 lei/lună, pentru 9 luni (octombrie – iunie, în timpul anului universitar), pe tot parcursul studiilor. Ediţia 2012 a programului se desfăşoară între 17 septembrie – 15 noiembrie 2012 şi va include 2 etape. Între 17 septembrie – 15 octombrie se face înscrierea candidaturilor. În 12 şi 13 noiembrie vor fi desemnaţi cei 5 cîştigători, care vor fi anunţaţi, în 16 noiembrie, pe www.burselecosmote.ro.

Dosarele de înscriere se trimit prin poştă, pînă în 15 octombrie, pe adresa Cosmote România, Departamentul Corporate Affairs, Splaiul Independentei nr. 319G, SEMA Parc, Clădirea Atrium House, etajele 1 si 2, Sector 6, Bucureşti sau pe e-mail, la info@burselecosmote.ro (pînă în 15 octombrie, ora 18).

COSMOTE România se implică în formarea tinerei generaţii, în susţinerea educatiei şi a performanţei . Astfel, în 2010, compania a lansat programul Bursele COSMOTE, prin care oferă 5 burse tinerilor ambiţioşi, talentaţi, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite.

Acest program de responsabilitate socială organizat sub forma unui concurs se adresează tinerilor absolvenţi ai clasei a XIIa din anii 2011 şi 2012, care au fost admişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, acreditata, categoria “fără plată” sau “cu plată”, la zi, indiferent de profil.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont