Programul de Burse Nationale UNESCO LOréal “Pentru femeile din stiinta” Editia II

Inscrierile pentru programul de burse anuale private din cadrul celei de-a II-a editii a programului de Burse Nationale UNESCO LOréal „Pentru femeile din stiinta” sunt in continuare deschise. Termenul limita de inscriere este 28 februarie 2011.

La aceasta editie L’Oréal va acorda doua burse:

una pentru domeniul Stiintele Vietii si
o alta pentru Chimie, anul 2011 fiind Anul International al Chimiei.

Valoarea unei burse este de 42.000 RON. Regulamentul programului si formularul de inscriere se gasesc pe site-ul Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO.

Criterii de selectie

Candidatele trebuie sa aiba varsta pana in 35 de ani.
Vor fi preferate candidatele care poseda deja o diploma de doctor (sau echivalent) in stiintele vietii. Cu toate acestea, vor fi luate in considerare si candidaturile studentelor care efectueaza proiecte de studiu/cercetare ce vor conduce la obtinerea unei diplome de doctor (sau echivalent).
Doar candidatele cu calificarile necesare si care
demostreaza abilitati intelectuale si calitati personale exceptionale vor fi luate in considerare in cadrul acestui program.
Candidatele trebuie sa stapaneasca foarte bine (scris si citit) limba de lucru in tara in care se va efectua studiul.
Candidatele trebuie sa aiba o stare de sanatate buna, atat fizica cat si psihica.

La ceremonia din luna iunie se va afla care sunt castigatoarele celei de-a II-a editii a Burselor Nationale UNESCO L’Oréal „Pentru femeile din stiinta” in anul 2011.

Editia a doua a programului se desfasoara in perioada noiembrie 2010 – iunie 2011. Fiecare bursa va fi atribuita de juriu in urma punctarii dosarelor de inscriere si va constitui sursa de finantare pentru un proiect de cercetare derulat pe parcursul a zece luni, in cadrul unui institut de cercetare din Romania.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont