Burse pentru studentii in economie si inginerie

Studenţii aflaţi în al doilea an de facultate de la universitatea Politehnică din Bucureşti şi din Timişoara, dar şi de la universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca şi universitatea Româno-Americană pot aplica, până pe 4 martie, pentru o nouă ediţie a programului de burse Scholar-Leaders al Fundaţiei General Electric (GE), potrivit unui comunicat de presă.

Acesta este primul program de burse universitare de acest tip din Europa Centrală, fiind sponsorizat de GE Foundation, organizaţia filantropica a General Electric.

Programul de burse, aflat la a şasea ediţie, este regional şi reuneşte studenţi eminenţi din patru ţări central şi est-europene. Încurajat de succesul înregistrat în primul an de derulare în Ungaria în 2002, în Polonia în 2003 şi în Republica Cehă în 2004, iniţiativa Scholar-Leaders a fost lansată şi în România, în 2006.

„Obiectivul sau este acela de a dezvolta competenţe, de a îmbogăţi cunoştinţele despre afaceri şi de a dezvolta abilităţi interpersonale. De asemenea, programul pune bazele unei reţele regionale de viitori lideri, încurajând studenţii să interacţioneze şi să îşi lărgească reţelele de socializare”, a declarat Cristian Colteanu, GE Regional Executiv pentru România, Bulgaria îi Moldova.

Până acum, 55 de studenţi din România şi 366 din regiune au beneficiat de bursele programului derulat de Fundaţia GE.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont