Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca poti beneficia ca student de burse in strainatate?

La bursele de studii in strainatate gestionate de C.N.B.S.S. pot candida persoanele care indeplinesc conditiile de eligibilitate conform tipului de bursa la care doresc sa candideze.

Conditiile de eligibilitate pentru fiecare tip de bursa se regasesc in Regulamentul tipului de bursa respectiv. Pentru bursele acordate in baza acordurilor de colaborare sau oferite in mod unilateral, daca sunt conditii de egibilitate specifice pentru o anumita tara, conditiile de eligibilitate din Regulament se completeaza cu informatiile din lansarea concursului pentru tara respectiva


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont