Despre caminele Universitatii Tehnice din Iasi (Observator si Marasti)

Studentii Universitatii Tehnice care provin din alte localitati pot fi cazati in caminele din cele 2 complexe studentesti

Complexul Studentesc Observator

  1. fetele – in caminul IV
  2. baietii – in caminele II, III, V, VII

Caminele au fiecare o capacitate de 424 de locuri. Fiecare camera are 4 paturi. La fiecare etaj exista grup sanitar, oficiu si sala de lectura. Accesul la Internet este gratuit, singura conditie necesara pentru accesarea lui fiind posesia unui calculator personal. Studentii ai caror parinti sunt cadre didactice beneficiaza de gratuitate la cazarea in camin. In complex exista de asemenea un teren de sport.

Complexul Studentesc Marasti

  1. C I F – Mixt (fete+studenti casatoriti) 760 locuri
  2. CII B- Baieti – 920 locuri

In cladirea cantinei functioneaza Biblioteca si Clubul Cultural Studentesc.Fiecare camera are 4 paturi. La fiecare duplex (2 camere) exista grup sanitar, la fiecare etaj fiind amenajat cate un oficiu . In complex exista Biblioteca , Cantina si teren de sport. Accesul la Internet este, si in acest complex, gratuit.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont