CS Universitatea Craiova va debuta sîmbătă, 7 septembrie, la ora 20:45, pe stadionul Ion Oblemenco, în prima etapă a ligii secunde contra celor de la Gloria Bistriţa.

După succesul înregistrat de echipă în meciurile de pregătire, clubul îşi propune să facă un cadou craiovenilor debutînd cu o victorie în această primă etapă.

Şi pentru ca surpriza să fie completă, suporterii echipei îşi pot lua bilet gratuit de pe internet, acesta urmînd să vină acasă prin curier, unde iarăşi nu există nici o obligaţie de plată a transportului.

Biletele pot fi achiziţionate de pe platforma biletecsuc.ro pînă miercuri, 4 septembrie, urmînd ca apoi biletele să fie disponibile la casele de bilete ale stadionului Ion Oblemenco. Preţurile biletelor la case vor fi de 5 lei la peluze şi tribuna a 2-a, de 10 lei la tribuna 1 şi de 20 lei la tribuna 0.

Pentru mai multe detalii despre club, jucători sau partidele ce urmează urmăriţi site-ul oficial al clubului, csuc.ro.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont