FC Farul a renunţat la şase jucători, Chico, Ninu, Andrade, Gosic, Rastovac şi Ene. Viorel Căpriţă, cel care este în discuţii cu clubul pentru funcţia de director executiv, a declarat că „unii dintre cei şase nu au dat randamentul scontat, iar alţii au jucat ceva, dar au contracte enorme pentru Liga a II-a”. Totodată, Farul aşteaptă, luni, 26 aprilie, răspunsul lui Bogdan Andone în ce priveşte viitorul său la echipă.

Se va încerca renegocierea contractelor unui alt grup de fotbalişti se va încerca renegocierea contractelor. În acest week-end, Consiliul Director va stabili amenzi pentru jucătorii care au evoluat în meciurile cu Săgeata Stejaru şi FC Botoşani.Farul a emis un comunicat în care îşi cere scuze suporterilor pentru parcursul dezamăgitor al echipei.


sursa:fcfarul.ro

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont