Sfârşitul lumii e mai aproape decât ne-am imaginat! Codul Bibliei prezice Apocalipsa pe 21 mai 2011

Prezicerile conform cărora sfârşitul lumii va veni pe 21 decembrie 2012 par s-au oprit si au aparut noi predicţii despre Apocalipsă. Harold Egbert Camping, un autor creştin de emisiuni radio religioase, trage un semnal de alarmă cu privire la adevărata data când va veni finalul omenirii.

Americanul sus’ine că Apocalipsa este prezisă de Codul Bibliei pe 21 mai 2011. La cei 88 de ani ai săi Camping a analizat Biblia de aproape 70 de ani şii este covins că lumea se va sfârşi în câteva luni.

6 Comentarii
 1. Maximilian Adam 13 ani în urmă

  2011 venim!

 2. Sceptic 13 ani în urmă

  …ce mai stire….!!! :)))))

 3. Anonymous 13 ani în urmă

  Daca are dreptate:|

 4. clujeanul 13 ani în urmă

  da cum asa?deci eu numai o sa cosesc fanul,si de srans nu?Bine dar cine va crede ?ca eu nu pot voi credeti ca cu criza asta scapam asa usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont