Fii atenta in jurul tau si capteaza aspectele care iti plac pentru a-ti intregi stilul!

Daca observi o femeie care este extrem de bine imbracata, admir-o si apoi stabileste-ti niste prioritati pentru a lucra la ceea ce o face pe ea sa arate atat de bine.

Din ce este alcatuita tinuta ei? Ce culori a ales? Ce tipologie corporala are si cum a reusit sa isi scoata in evidenta punctele forte?In ce fel s-a machiat?

Daca faci acest gen de analiza, indiferent ca este din poze pe care le regasesti in reviste sau subiecti din realitate, iti va imbunatati instinctul natural pentru ceea ce este frumos si iti va dezvolta capacitatea de autoevaluare.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont