Afaceri pe care poti sa le conduci de acasa! Cele mai noi trenduri in materie de mici afaceri pentru implica proiecte „casnice”, idei de servicii nu prea costisitoare.

Student pe net iti sare in ajutor cu 6 idei mai alfel:

1. Educatia online: Avansarea in materie de software pentru a crea podcast-uri si bloguri video care reduc costurile implicite unei educatii online.

2. Afacerea „garaj”: Mai demult la moda era sa amenajezi sifoniere tip camera. Mai nou, amenajarea garajelor a devenit si ea o afacere profitabila.

3. Verificarea angajatilor: Aceste companii investigheaza angajatii afacerilor mici, care nu au timp sa se ocupe de asa ceva.

4. Pet-sitting: Iubitorii de animale au acum posibilitatea sa plimbe animalele de casa, celor care nu au timp si in plus sa fie platiti.

5. „Antrenori” specializati: Acesti antreprenori sunt un fel de mentori in materie de business, relatii interumane, viata spirituala etc.

6. Colectionari de dobanzi: Cu o intretinere mica, afacerile tip „acasa” care servesc pietelor din nisa.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont