Scorpie sau fata de treaba? Ce iti doresti mai mult in viata? Daca ai vazut The Devil Wears Prada, atunci stii cum arata o „scorpie”…

Coincidenta sau nu, „scorpiile” ajung departe in timp ce fetele de treaba asteapta si iar asteapta momentul lor de glorie… insa totusi, pe termen lung cine are mai mult de castigat?

Duritate, fatarnicie si desconsiderare, cam la asta se rezuma relatiile pe care o „acritura” le are cu cei din jur, indiferent ca este vorba de mediul profesional sau membri familiei.

Razbatatoare dar oportuniste, castigatoare de cele mai multe ori in lupta cu provocarile profesionale, „scorpiile” descopera mai devreme sau mai tarziu ca defapt sunt SINGURE, ca respectul aparent al celorlalti era dictat de frica si ca… nu exista cale de intoarcere.

La polul opus,”fata buna” se bucura de un avantaj semnificativ – ea stie sa comunice! Stie sa asculte si sa se faca ascultata , iar cu aceste doua arme castiga de fiecare data respectul si intelegerea celor cu care intra in contact.

Nicidecum adepta dictonului „scopul scuza mijloacele”, „fata buna” se bucura de liniste sufleteasca, pentru ca respecta anumite norme morale.

Cat despre mitul conform caruia „daca esti bun esti prost”, cu siguranta se poate si altfel. Daca esti o profesionista, care isi doreste sa acceada intr-o functie de conducere, calitatea umana te va ajuta atat pe parcursul acestui drum cat si odata ce ti-ai implinit obiectivul.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont