Fie ca este vorba de dieta sau de orice alta problema capricornul considera ca are solutia.

Poate ca are dreptate insa suntem convinsi ca daca ar apela la un nutritionist problemele sale s-ar rezolva mult mai repede.
Rar satisfacut de rezultatele si de reusitele sale, capricornul va urma cu succes o dieta stricta mai mult decat una simpla pe viata.

Buna organizare a acestora ii va ajuta in respectarea regulilor celor mai stricte. Rutina este importanta in procesul de urmare a unei diete iar rutina se potriveste preferintelor barbatului capricorn.

El va face tot ce-I sta in putinta pentru a-si atinge scopul.

Sportul ideal pentru capricorn este atletismul. Sporturile solicitante vor fi printre preferatele sale. De asemenea sporturile in care este necesara socializarea I se potrivesc.

Dietele fade si cu un continut scazut de calorii trebuie evitate de catre barbatul capricorn. De retinut este ca punctele slabe ale capricornului sunt; dintii si sistemul osos.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont