Consultind zodiacul floral veti avea surpriza sa constatati ca va puteti identifica aproape 100% cu persoana descrisa . Dar sa vedem…

Floarea-soarelui

(cei nascuti in zilele de 1,10,19,28)

Fire dinamica, placuta, agreata in societate, poate deveni uneori tiranica – datorita autoritatii ce o caracterizeaza. Tineretea acestei persoane va fi aventuroasa, dar daca va invata sa-si invinga defectele are toate sansele de a reusi in viata. Uneuri e nesincera, de cele mai dese ori deosebit de impulsiva, dar intotdeauna capabila sa se descurce in situatii dificile, stirnind admiratia celor din anturaj. In dragoste – multe experiente, dar intotdeauna cu persoane mai slabe psihic, care nu vor opune rezistenta. Trasatura de baza este generozitatea. Se potriveste foarte bine cu Bujorul, Albastreaua, Orhideea.

Bujorul

(persoanele nascute in zilele de 2,11,20, 29)

Foarte perseverent, incapatinat, dar deosebit de loial. Iubeste natura si activitatile practice, dar este nerabdator, de aici-tendinta de a jigni mai des decit s-ar cuveni. In dragoste – e foarte posesiv, nu suporta singuratatea, are nevoie tot timpul de cineva alaturi, poate deveni sufocant. Pasiunea este cuvintul de ordine! Va face casa buna cu Bujorul, Albastreaua, Orhideea, Macul si Margateta.

Papucul-Doamnei

(persoanele nascute in zilele de 3, 12, 21, 30)

Adora schimbarea, nu poate sta mult intr-un loc, foarte curios, vrea sa stie totul. Oamenii din jurul acestei flori tribuie sa fie altii si altii, in caz contrar tristetea va fi apasatoare. Mizeaza pe o singura carte, chiar daca stie ca poate pierde! Insa este o floare deosebit de sensibila si daca se indragosteste – o face din toata inima. Instabilitatea este trasatura definitorie si este compatibila cu Macul, Trandafirul, Papucul-Doamnei.

Albastrea

(persoanele nascute in zilele de 4,13,22,31)

Floare fidela si, spre deosebire de Papucul-Doamnei, are nevoie de stabilitate. Este insa destul de rigida, si nu da dovada de multa intelegere fata de cei din jur. In dragoste – este destul de timida si va avea parte de multe amaraciuni si tristeti. Compatibila cu Albastreaua, Margareta, Bujorul si Macul.

Irisul

(persoanele nascute in zilele de 5, 14, 23)

Stie sa se adapteze la orice imprejurare, este simpatica, fire foarte sociabila. Dar atentie! caci poate fi asemeni unui vulcan care erupe in forta daca este… zgindarit. Iubeste libertatea, iar in dragoste – da dovada de umor chiar si in cele mai imposibile situatii. Compatibila cu toate florile, trasatura definitorie fiind dinamismul.

Macul

(persoanele nascute in zilele de 6, 15, 24)

Are o buna intuitie, asculta cu rabdare problemele celorlalti, este sensibila, rafinata, dar este necesar sa fie mai cu picioarele pe pamint. In dragoste – cere mult de la partener si ca atare – se va realiza destul de tirziu. Trasatura definitorie – senzualitatea. Este compatibila cu Trandafirul si Papucul-Doamnei.

Orhideea

(persoanele nascute in zilele de 7, 16, 25)

Simtul datoriei este foarte dezvoltat, iar in viata cotidiana este marcata de tristete, chiar daca nu cunoaste nici ea insasi care sunt motivele ei. Curioasa din fire, este compatibila in dragoste cu Papucul- Doamnei si Floarea-Soarelui. Intransigenta sentimentala este trasatura definitorie.

Margareta

(persoanele nascute in zilele de 8, 17, 26)

Da dovada de multa perseverenta, este modesta si usor rezervata. Are prieteni putini pentru ca este destul de rezervata. In dragoste – este tandra, isi cauta mult timp partenerul pina sa se ataseze cu adevarat de unul, nu e de mirare ca va avea parte de dezamagiri. Trasatura definitorie este fragilitatea si este compatibila cu Albastreaua, Bujorul, Macul si Floare-Soarelui.

Trandafirul

(persoanele nascute in zilele de 9, 18, 27)

Este foarte impulsiva, temperamentala, plina de curaj si daruire. Capabila de mari sacrificii, aceasta floare va avea mult de suferit in viata pentru ca este mindra si nu va accepta niciodata sa fie calcata in picioare. In dragoste nestatornic, un trandafir extrem de receptiv, cu multe experiente si o pasiune de nestavilit. Trasatura definitorie este tocmai pasiunea. Trandafirul este compatibil cu Papucul-Doamnei si Macul.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont