Vand Apple IPHONE 4 – 16/32 GB memorie NEVERLOCKED (adica telefonul nu a fost codat de Apple si se poate face orice update fara a se coda cumva).

De asemenea exista la vanzare si APPLE IPHONE 4 32GB – SOFT UNLOCK care sunt cu 100 euro mai ieftine, sunt decodate prin soft si 100% se poate face jailbreak acestea avand versiunea 4.0.1.

ATENTIE!! PRETURI:

IPHONE 4 16 GB NEVERLOCKED – 749 euro
IPHONE 4 32 GB NEVERLOCKED – 859 euro
IPHONE 4 32 GB SOFT UNLOCKED – 749 euro

Telefoanele sunt absolut NOI, SIGILATE in blister avand toate accesoriile originale incluse(carte, cheita pentru cartela, hands-free, incarcator, cablu de date) toate acestea fiind insotite de o garantie internationala care este oferita pe baza de chitanta de achizitie pe care o veti primi de la mine.

Exceptie sunt cele SOFT UNLOCK care au fost desfacute doar pentru a fi decodate, acestea deasemenea fiind noi, neatinse.

NU sunt interesat de schimburi!! Doar contravaloarea in bani!

Pretul este fix, nu se negociaza.

Contact: Horia- 0724390688/0768474139

Tags:
1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont