O călătorie legendară nu se poate planifica. Ar trebui să constea din experiențe aleatorii, în care improvizația este singura cale de urmat. Pentru a testa această teorie, întrerupem viața de zi cu zi a câtorva bărbați și îi trimitem într-o lume cum nu au mai văzut niciodată. S-au îmbarcat în călătoria vieții lor, doar că nu știu asta încă.

Partea 1: în Alaska…
Pentru început Heineken l-a trimis pe spaniolul Rikar într-un loc super tare. L-au trimis cu elicopterul în munții înzăpeziți din Alaska, 6205 mile de la Madrid. De ce l-au ales pe Rikar? Pentru că lui Rikar îi place vremea caldă și este distractiv să te pui cu spaniolii. Nu uitați: o călătorie legendară nu se poate planifica.

Videoclipul de mai jos face parte din Dropped, o campanie interactivă pentru Heineken. Totul face parte dintr-o campanie pentru a găsi un călător legendar. Este într-adevăr un concept inovator – pe jumătate reclamă la bere, pe jumătate show TV bazat pe realitate…

Așadar vă invit sa urmăriți trailerul DROPPED – Alaska pentru a descoperi mai multe! Dacă vă place nu uitați să îl recomandați prietenilor pe Facebook și Twitter!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont