Unde te angajezi daca esti masterand la facultatea de stiinte economice

Oportunitati de joburi pentru studii universitare de masterat (facultatea de stiinte economice)

  • Management Financiar Public şi Privat: economist – specialist în administraţia financiară publică, funcţionar public, expert contabil, auditor, manager în administraţia publică, administrator financiar (patrimoniu), profesor în învăţământul liceal, postliceal, profesional şi de maiştri.
  • Gestiunea Financiară a Afacerilor în Spaţiul European: economist, consilier financiar pentru mediul de afaceri, expert contabil, auditor, manager în mediul de afaceri,  consilier/expert/inspector/referent/economist în gestiunea economică, profesor în învăţământul liceal, postliceal, profesional şi de maiştri.
  • Managementul Afacerilor în Comerţ şi Turism
  • Audit şi Control Public şi Privat
Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont