Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Octavian Morariu, a fost reales în funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Europene de Rugby (FIRA-AER), în cadrul Adunării Generale de alegeri a acestui for, care a avut loc la Paris, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Cu aceeaşi ocazie, Octavian Morariu a fost desemnat reprezentantul FIRA-AER în cadrul Comitetului Director al Federaţiei Internaţionale de Rugby (IRB).

Francezul Jean-Claude Baque a fost reales preşedinte al FIRA-AER pentru un mandat de încă patru ani.

Născut la 7 august 1961, Morariu este absolvent al Facultăţii de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri a Institutului de Construcţii Bucureşti, şef de promoţie 1986, cu diploma de inginer. Are dublă cetăţenie, română şi franceză. Morariu a fost rugbyst de performanţă şi a ajuns să fie selecţionat în celebra selecţionată multinaţională „The Barbarians”.

A fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby (2001-2003), iar între anii 2003-2004 a deţinut funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport.

Octavian Morariu a fost ales pe 15 noiembrie 2004 preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, după care a fost reales ulterior în două rânduri. Morariu era vicepreşedinte FIRA-AER din 2004

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont