Un nou premiu de excepție pentru Universitatea „Ovidius” din Constanța: lect.univ.dr. Denis IBADULA, de la Facultatea de Matematică și Informatică, a fost distinsă cu Premiul de Excelență „pentru merite deosebite în domeniul educației” în cadrul celei de-a V-a Gale organizată de Ziarul „ANAYURT” din Turcia (una dintre cele mai importante publicații care are o filială și în România), în colaborare cu Ambasada Turciei din România. De asemenea, manifestarea a fost susținută și de președintele Credit EuropeLeasing, Ali RIZA KOSKA, și de Asociația Oamenilor de Afaceri Turci din România, prin președintele Ömer SÜSLI.

Evenimentul a avut loc în capitală și a reunit personalități ale comunității turcilor din România, din domeniile economic, social, de afaceri. Premiul obținut de profesorul Universității „Ovidius” este cu atât mai important cu cât este primul an în care organizatorii acestei gale acordă o distincție specială în domeniul educației. Potrivit organizatorilor – ambasadorul Turciei în România , Excelența Sa Omur ȘOLENDIL, și directorului ziarului „Anayurt”, Hamdi YILMAZ, premiul a fost acordat „în semn de recunoaștere a faptului că o membră a comunității turco- tătare din România a câștigat titlul de Profesorul universitar al anului în cadrul Galei Premiilor în Educație” (Palatul Parlamentului, noiembrie 2011).

Lect.univ.dr. Denis IBADULA este cadru didatic la Departamentul de matematică și informatică din cadrul Universității „Ovidius” și a obținut de-a lungul timpului mai multe premii care încununează activitatea didactică și de cercetare.

„Sunt mândră de faptul că pentru prima dată un membru al comunității turco-tătare din România, cadru didactic titular al Universității „Ovidius” din Constanța a reușit să se impună în mediul academic și să primească felicitări din partea reprezentanților statului turc”, a declarat lect.univ.dr. Denis IBADULA.

„Felicit profesorul pentru noul premiu obținut. Comunitatea ovidiană câștigă recunoaștere pentru rezultatele ei, iar cadrele universitare îmbogățesc palmaresul universității.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont