Deschiderea oficiala a noului magazin Apple a avut loc astazi la ora 10.00, iar cu aceasta ocazie clientii vor avea 10% reducere pentru fiecare Mac, iPhone cumparat. iStyle este unicul  premium reseller Apple din ţara noastră. Printre reselleri autorizaţi se mai numără eMAG, Altex, MediaGalaxy și Noumax. În ceea ce priveşte distribuţia produselor Apple în ţara noastră, Apcom România este unicul distribuitor autorizat Apple în România.

De la sistemul de securizare până la mobilierul adus din SUA și modul în care sunt prezentate produsele, Apple a avut grijă să creeze spațiul adecvat, să mențină același stil optim care să reprezinte atât firma cât și produsele. Investiția totală a depășit 300.000 de euro, în această sumă intrând atât costurile magazinului cât și al produselor demonstrative.

În cadrul conferinței, Dora Popeneciu, Directorul General iStyle România, a declarat că scopul magazinului este de a ajuta consumatorii să se dezvolte pe plan profesional prin training-uri și prezentări, dar și de a ajuta și informa cumpărătorii sau potențialii cumpărători referitor la produse. Workshop-urile și training-urile vor acoperi domenii de la editarea fotografiilor pe Mac până la compunerea muzicii cu Garage Band și așa mai departe. În plus, un alt avantaj ar fi faptul că în cadrul noului magazin există și un service autorizat.

Succesul produselor Apple in Romania este tot mai mare, iar cele mai vandute gadgeturi sunt iPhone, iPad si MacBook, potrivit reprezentatilor iStyle.Magazinul destinat vanzarii produselor Apple va fi deschis la Baneasa Shopping City si va avea o suprafata totala de 260 metri patrati. 160 de metri patrati este suprafata destinata vanzarii cu amanuntul, dar magazinul Apple va avea si o zona pentru prezentarea produselor si training pentru cumparatori.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont