Cine nu a auzit si mai ales, cine nu si-ar dori sa studieze la Cambridge, Londra, Oxford ori Harvard si New York ? Sigur, sunt multe alte campusuri educationale care organizeaza excelent tabere in strainatate, motiv pentru care foarte multi elevi care anul trecut au fost cu noi la Cambridge, spre exemplu, anul acesta au ales si alt campus: Dean Close – Cheltenham, UK sau New York, USA etc.

Una dintre cele mai interesante oferte de tabere, disponibile in 2012 este tabara de grup de limba engleza la Harvard – Boston, SUA. Stim cu totii, cei mai buni studiaza la Harvard. Manageri celebri, oameni de afaceri de renume international, presedinti de stat – John F. Kennedy, Barack Obama -, laureati ai Premiului Nobel, precum si ai Premiului Pulitzer si multi altii asemenea au fost absolventi ai prestigioasei universitati. Chiar si cea mai accesata retea de socializare – Facebook a luat fiinta tot in campusul Universitatii Harvard !
Tabara este dedicata tinerilor cu varsta 12 – 18 ani, asadar ii invitam pe toti sa se inscrie intr-o tabara de grup, pentru a simti viata din campusul celei mai vechi universitati din SUA !

Ofertele de tabere de grup disponibile in acest moment au destinatii deosebite si tarife speciale :
Tabara de grup LIMBA ENGLEZA Headington OXFORD
Tarif : 1400 GBP
Perioada de desfasurare: 31 iulie – 14 august 2011 (2 saptamani)
Inscrieri pana pe 10 iulie
Grupa de varsta : 14 – 17 ani
Pentru detalii tabara, click aici : http://www.mirunette.ro/tabere-internationale/tabara-de-grup-limba-engleza-14-17-ani-la-oxford/

Tabara de grup LIMBA ENGLEZA St John’s University NEW YORK
Tarif: 2200 USD
Perioada de desfasurare: 23 iulie – 07 august 2011 (2 saptamani)
Inscrieri pana la 15 iulie
Grupa de varsta : 14 – 18 ani
Pentru detalii tabara, click aici : http://www.mirunette.ro/tabere-internationale/tabara-de-grup-limba-engleza-14-18-ani-la-new-york/

Tabara de grup LIMBA ENGLEZA Dean Close School CHELTENHAM
Tarif: 1460 GBP
Perioada de desfasurare: 29 iulie – 13 august 2011 (2 saptamani)
Inscrieri pana la 15 iulie
Grupa de varsta : 12 – 16 ani
Pentru detalii tabara, click aici: http://www.mirunette.ro/tabere-internationale/tabara-de-grup-limba-engleza-11-16-ani-la-cheltenham-24-oxford/

Activitati in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de vara?

Taberele in strainatate sunt alternativa excelenta de a petrece in mod interesant si util vacanta de vara. Pot fi o adevarata aventura, precum si o placere de a invata. Chiar si cel mai \”rasfatat\” copil nu va simti dorul de casa pe timpul taberei! Programul complex, cu activitati de recreere si dezvoltare personala, orele de limba engleza, comunicarea cu ceilalti colegi de tabara, toate acestea vor fi o reala bucurie pentru copii.

Programa este creata pentru a facilita asimilarea informatiilor si pe invatarea limbilor straine in mod interactiv. Se pune accent pe dezvoltarea vocabularului si pe dezvoltarea nivelului de socializare. Toate activitatile din tabere se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legate de programul de invatare si relationare.

Activitatile sportive (tenis, fotbal, hipism, volei, baschet, rugby, dans, wall-climbing etc), culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, reprezinta momente unice pentru cei ce aleg taberele educationale in strainatate, alaturi de excursiile educative la obiective de interes turistic.

Mirunette International Education ii invita pe toti copiii si tinerii interesati de un alt mod de a invata limbi straine, intr-un mediul special si de cea mai inalta calitate sa participe in tabere internationale in Anglia, SUA, Germania, Franta, Italia etc. Nu exista niciun fel de limita pentru inscrierea la orice tabera, trebuie insa tinut cont de limita de varsta pentru grupul fiecarei tabere in parte. Altfel, fiecare copil are liberul arbitru pentru a-si alege locatia si tabara pe care o prefera, iar educatia de calitate, buna dispozitie si un plus de know how sunt principalele atribute definesc toate taberele noastre internationale.

Experienta de peste 8 ani in acest domeniu de nisa – organizare de tabere educationale in strainatate – reprezinta un plus de incredere, iar feedbak-urile pozitive primite in fiecare an de la sute de participanti (copii, parinti, profesori) reprezinta garantia ca activitatea noastra este apreciata, iar taberele in strainatate sunt o revelatie pentru fiecare copil.

Mirunette International Education ofera consultanta gratuita tuturor celor care doresc sa participe in astfel de tabere pe intreg parcursul de aplicare, dar si de desfasurare. De asemenea, toti participantii la taberele de grup beneficiaza insotitor de grup, vorbitor de limba engleza, special pregatit.
CONTACT telefon ori e-mail, sau chiar direct, la sediul nostru din Bdul Pache Protopopescu, Nr.81, Et.1, Sect.2, Bucuresti. Nr.tel.: 021.210.16.02 sau 0723.606.633. E-mail

Trimis de : Mirunette International Education
E-mail : office@mirunette.ro
Data : 2011-06-21 13:33:38

Bufnutza-PUNGA.jpg (127 KB)

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont