Castigatorii burselor de excelenta MIRA TELECOM “Student – Programming the future” au fost incantati de rezultatele programului de internship la care au participat si vor continua sa lucreze pe perioada vacantei de vara la proiectul „NanoProgramming – controlling a system for atomic and nanoscale manipulation”, derulat sub coordonarea specialistilor din cadrul companiei si a Prof. Dr.rer.nat. Marius Enăchescu, Director General al CSSNT. Studentii isi doresc sa mentina echipa completa pentru a putea pune proiectul in practica impreuna si intentioneaza sa participe si la provocarile viitoare lansate de MIRA TELECOM in acest domeniu.

“Desi la inceput nu ne cunosteam acum simt ca ii cunosc foarte bine pe colegii mei, iar munca in cadrul proiectului, dar si activitatiile de recreere, cum a fost meciul de baschet pe care l-am jucat impreuna, ne-au ajutat sa ne consolidam ca o echipa si sa ajungem sa ne cunoastem foarte bine. Mi-a placut increderea acordata de domnul profesor prin oferirea cheii de la laborator si accesul nerestrictionat la resurse, incredere pe care am simtit–o pe tot parcursul proiectului si am apreciat vizitele specialistilor de la MIRA, implicati in proiect si indrumarile primite de la acestia.” a spus Daniel Tomescu, unul dintre participantii la proiect, care, desi nu se numara printre cei trei bursieri este hotarat sa ramana in echipa si sa continue proiectul alaturi de ceilalti colegi.

Prof. Dr.rer.nat. Marius Enachescu, Director General al CSSNT a fost de asemenea placut impresionat de modul in care au lucrat participantii la programul de internship si isi doreste ca echipa sa ramana inchegata si dupa finalizarea proiectului. “Ma bucur foarte mult sa vad ca sunt intr-adevar o echipa. Atat eu cat si MIRA TELECOM o sa incercam sa ii tinem in continuare ca o echipa, chiar daca numarul de burse nu a fost egal cu numarul de participanti. Imi doresc sa vad sistemul functionand perfect, unitar, iar membrii echipei sa fie capabili, in cazul in care sistemul se blocheaza sau se viruseaza, sa asigure si service.
Speram ca in continure, alaturi de MIRA TELECOM, sa putem face si alte lucruri pentru ca au oameni isteti acolo care inteleg intr-adevar bogatia de a fi cu un picior in business si cu celalalt intr-o universitate. Asta este o bogatie fantastica de ambele parti.”

La finalul programului de internship, realizat in colaborare cu Center for Surface Science and Nanotechnology al Universității Politehnice Bucuresti, MIRA TELECOM a desemnat trei castigatori ai burselor de excelenta in valoare de 2.000 euro fiecare, pentru anul universitar 2012 – 2013. Castigatorii au fost: Paul Urziceanu, Andrei Radu si Monica Dragan, toti studenti ai Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti.

“Totul a venit natural in toata derularea proiectului. Au fost selectati doar oameni interesati si au ramas cei cu adevarat dornici de performanta si pasionati de cercetare. Studentii au primit un termen pentru predarea raportului si doresc sa lucreze pana la finalizare si pe vara. In acest moment suntem foarte multumiti de mersul proiectului.” a declarat Silviu Ciobanu – R&D Manager MIRA TELECOM.

Programul de internship a fost un proiect pilot lansat de MIRA TELECOM anul acesta. Avand in vedere gradul de implicare al participantilor si rezultatele obtinute, programul va continua cu un nou proiect de cercetare in 2013.

MIRA TELECOM – companie cu capital integral romanesc, fondata si condusa de Stelian Ilie, Presedinte al Grupului – si-a inceput activitatea cu distributia echipamentelor de radiocomunicatii. Diversificarea serviciilor a reprezentat un principiu de baza in evolutia companiei, MIRA TELECOM oferind astazi solutii complete de securitate, IT si telecom, dublate de un serviciu integrat eficient si operativ, care sa aduca o reala valoare adaugata operatiunilor clientilor. MIRA TELECOM are in prezent o experienta de 14 ani pe piata romaneasca si internationala.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont