Teatrul „Vasilache” Botoşani a fost desemnat câştigător în cadrul celei de a doua licitaţii din luna august, cu proiectul „Azi student, mâine actor”.

Concursul de proiecte a fost lansat de către Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN) şi presupune realizarea unei manifestări complexe, de către studenţii sau masteranzii de la facultăţi de specialitate din ţară şi străinătate, aflaţi în an terminal sau tineri absolvenţi ai facultăţilor de profil (marionete).

Aceştia vor prezenta în perioada 20-22 octombrie 2012, spectacole în sala Sala Teatrului „Vasilache” din Botoşani. Spectacolele vor fi urmate de colocvii:

–         Arta mânuirii – modalitate de exprimare şi afirmare a calităţilor păpuşarului;

–         Teatrul de păpuşi contemporan – oportunităţi şi constrângeri.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont