Plecari: 24.11; 08.12.2010; 12.01; 26.01; 09.02; 23.02.2011
Tur panoramic de oras in Budapesta! Tur panoramic de oras in Viena!

ZIUA I: Ora: 5.00 plecare din Bucuresti (Restaurantul Cina) pe ruta: Bucuresti- Pitesti- Deva –Arad –Budapesta. Sosire in Budapesta in cursul serii. BONUS!!! Tur de oras ,,Budapesta by Night”. Optional : Croaziera pe Dunare cu cina si bauturi incluse (32 euro). Cazare hotel 3*.

ZIUA II: Mic dejun. Plecare spre Viena. In drum spre Viena se face o scurta oprire la Parndorf, unde sunt reduceri tot timpul anului. Sosire la Viena. BONUS!!! Tur panoramic cu autocarul al RINGULUI VIENEZ : Opera, Muzeul de Istorie, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea, Biserica Votiva. Timp liber (plimbare pietonala): Catedrala Sf. Stefan, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Tereza si Kartnerstrasse. Cazare hotel 3*.

ZIUA III: Mic dejun. Program pentru SHOPPING in City Shopping Sud, cel mai mare centru comercial din Europa Centrala si de Est, un adevarat paradis al cumparaturilor. In acest centru comercial, gasiti magazine cu nume sonore precum: Zara, Mango, Hugo Boss, Swarovski, Esprit, Lacoste etc. , si o gama variata de produse, de la imbracaminte si incaltaminte pana la aparate electronice, electrocasnice si mobilier. Va recomandam faimoasa artera comerciala Mariahilferstrasse plina de magazine universale, pe strazile Kohlmarkt si Graben. Cazare hotel 3*.

ZIUA IV: Mic dejun. Plecare spre Budapesta. Shopping pe celebra strada Vaci Utca,cu numeroase magazine: Mango, C&A Zara, Salamander, H&M, Promod, Max Mara, Adidas. Optional: Cina Festiva ungureasca in crama Borkatakomba ( 32 euro). Cazare hotel 3*.

ZIUA V: Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara sau in cursul noptii, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Servicii incluse:

►transport cu autocar clasificat 3*
► 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Budapesta
► 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3 * in Viena
►ghid din partea agentiei
►tur de oras panoramic “VIENA BY NIGHT” – BONUS!!!
►tur de oras panoramic “BUDAPESTA BY NIGHT” – BONUS!!!

Servicii neincluse:
►programe optionale
►asigurare medicala de calatorie
►alte taxe si chelltuieli personale
►taxele de intrare la obiectivele turistice (muzee, asezaminte de cult, etc., si nici ghizii pentru
acestea)

8.jpg (42 KB)

1 Comentariu
  1. iasi 13 ani în urmă

    Poate sa ne spuna cineva cum a fost. E o simpla curiozitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont