Liga Studenţilor din Universitatea „Ovidius” Constanţa vă anunţă că depunerea cererilor de cazare pentru anul universitar 2012 – 2013 se efectuează în perioada 10.09.2012 – 23.09.2012, între orele 10:00 – 13:00, la sediul Ligii Studenţilor situat Bulevardul Mamaia, nr. 124, Cămin Nr. 2, mansardă, cam. 5.

Cererile tipizate se găsesc la sediul Ligii şi la copiatoarele din Universitate. La depunerea acestora veţi primi UN NUMĂR DE ÎNREGISTRARE. Acesta atestă faptul că cererea voastră a FOST DEPUSĂ. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru cererile lăsate în alte locaţii decât în sediul Ligii Studenţilor.

În acest fel aveţi siguranţa că cererea Dumneavoastră este luată în calcul.

LIGA Studenţilor din Universitatea „Ovidius” Constanţa

OFERTA DE CAZARE PENTRU STUDENTI

Oportunitățile de cazare oferite de Universitatea „Ovidius” din Constanța, atât studenților străini, cât și studenților din alte localități, se ridică la cele mai înalte standarde de calitate. Spațiile de cazare din cele cinci cămine sunt moderne, aerisite, mare parte dintre acestea având balcon, cu vedere frontală spre Marea Neagră.

Atât cele trei cămine din zona Pescărie, cât și cele două situate în Sediul din Bulevardul Mamaia sunt dotate cu camere tip garsonieră, cu baie proprie, internet și cablu TV. Studenții au acces la sălile de lectură și spațiile de gătit, dotate cu plite electrice și pot beneficia de serviciile oferite de Cabinetele de Medicină Generală, Cabinetul de Stomatologie sau Birourile Poliției Universitare.

Caminele Universitatii Ovidius

Numărul total de locuri disponibile în căminele Universității „Ovidius” din Constanța se ridică la peste 1.400, acestea fiind distribuite astfel:

Zona Pescărie:

FN1 (dat în folosință în 1997) – 240 locuri

FN2 (dat în folosință în 2007) – 480 locuri

FN3 (dat în folosință în 2012) – 60 locuri

Sediul din Bulevardul Mamaia:

C1 (renovat în 2009) – 280 locuri

C2 (renovat în 2000) – 360 locuri.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont