Clasificarea berii in Romania

De calitate, de masă şi de manufactură: În prezent, berea în România e catalogată după culoare. Blondă şi brună. Deserori cea neagră se confundă cu berea brună. Specialiştii în domeniu susţin o nouă catalogare a berii, calitativ.

„Considerăm că este necesară o reclasificare a berii, inspirată din clasificarea vinurilor şi care să fie în folosul consumatorului. Noua clasificare ar fi în bere de masă, bere de calitate superioară şi bere de manufactură”, a declarat Alin Lupulescu, publisherul revistei Beerocracy, singura publicaţie de cultură a berii din România.

Pe de altă parte, este de spus că nici pasteurizarea berii nu aduce nimic bun consumatorilor. Aceste beri (gen Ciuc, Timişoreana, Paulaner) rezistă mult mai mult decât o bere netratată. Consumatorul „cunoscător” însă nu va mai găsi gustul adevărat de bere

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont