Depunerea cererilor de cazare pentru anul universitar 2010-2011

Liga Studenţilor din Universitatea „Ovidius” Constanţa anunţă că depunerea cererilor de cazare pentru anul universitar 2010-2011 se efectuează în perioada:
14.06.2010-27.06.2009 si 13.09.2010 – 23.09.2010, între orele 11:00 – 13:00, la sediul Ligii Studenţilor situat Bulevardul Mamaia, nr. 124, Cămin Nr. 2, mansardă, cam. 5. (sediul vechi)

Atentie: cererile tipizate se găsesc la sediul Ligii şi la copiatoarele din Universitate. La depunerea acestora veţi primi UN NUMĂR DE ÎNREGISTRARE. Acesta atestă faptul că cererea voastră a FOST DEPUSĂ. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru cererile lăsate în alte locaţii decât în sediul Ligii Studenţilor.

În acest fel aveţi siguranţa că cererea Dumneavoastră este luată în calcul.

LIGA Studenţilor din Universitatea „Ovidius” Constanţa

Mentionez ca aceasta este a doua „sesiune de depunere a cererilor de cazare”, mai existand una in vara. Grabiti-va sa va depuneti cererea caci va asteapta, ca in fiecare an cozi infernale pe holurile de la C-uri!
Succes!

Tags:
8 Comentarii
 1. Geo 14 ani în urmă

  o intrebare….p c data trebuie sa venim sa ne luam camerele?…p 29? k am uitat

 2. geeo 14 ani în urmă

  am si eu o intrebare…cand trebuie sa ne ducem cu bonurile la liga facultatii sa ne repartizeze?

 3. alcatraz 14 ani în urmă

  pe bonurile incep sa se dea dupa data de 29…..de dimineata intrebati la secretariatele fac de unde proveniti unde se dau bonurile.De obicei Stiinte Economice-la sediul de pe strada chiliei,Istorie si st Pol,Drept,Arte dau pa S22

 4. crisa 14 ani în urmă

  pt Facultatea de Chimie stiti unde se dau?

 5. un caminist furat 13 ani în urmă

  mafia caminelor este la putere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont