Biroul de presa al universitatii Ovidius Constanta face public pe site-ul oficial urmatorul comunicat de presa:

‘La Universitatea Ovidius din Constanţa va avea loc, în perioada 9-10 septembrie 2010, seminarul cu tema < <Întărirea Competitivităţii în Sectoarele Transport şi Industrie în vederea Tranziţiei către Economia Verde prin Sprijinirea Participării la Programul Cadru 7 al UE - Strengthening the Competitiveness in Transport and Manufacturing for transition to Green Economy by Enhanced Participation to EU FP7 RTD Programme>>.

Seminarul este organizat de Universitatea Ovidius Constanţa, în colaborare cu Societatea Inginerilor de Autovehicule din România (SIAR – Filiala Constanţa) şi Biroul Permanent al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică de la Bruxelles (ROST).

Deschiderea manifestării va avea loc joi, 9 septembrie, începând cu ora 14.00, în Sala de Consiliu, sediul Universităţii din bd. Mamaia, nr. 124.

La manifestare vor participa experţi ai Comisiei Europene, ai Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică, ai instituţiilor şi autorităţilor locale, directori de societăţi, reprezentanţi ai patronatelor din domeniu, specialişti, cadre didactice şi studenţi.

Seminarul este un prilej pentru iniţierea unor proiecte de interes naţional şi regional, pentru promovarea şi explicarea Politicilor Europene, naţionale şi regionale.

Participanţii vor prezenta experienţa acumulată la o serie de proiecte aflate în derulare şi vor dezbate propuneri de proiecte noi, în domenii precum: transportul urban, creşterea eficienţei energetice în terminalele portuare, implementarea tehnologiilor informatice în transporturi şi dezvoltarea de platforme de cercetare cu utilizatori multipli.’

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont