Un student (din latină studens, italiană studente, germană Student) este o persoană înmatriculată la o universitate. Activitatea de bază a unui student este urmarea cursurilor universitare în vederea obtinerii licenţei sau masteratului.

În anul 1975-1976 în institutele de învăţământ superior din România erau 164.567 de studenţi înmatriculaţi. În anul academic 1999-2000 erau 353.228 de studenţi înmatriculaţi în învăţământul superior. Numărul acestora este în continuă creştere. Vârsta medie a studenţilor români a fost de 21,2 ani (2003), în creştere faţă de anul 2002, când a fost de 20,8 ani, dar sub media de 22,1 ani înregistrată în cele 25 de state membre ale Uniunii Europene.


http://ro.wikipedia.org/wiki/Student
Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont