Absolvenţii de învăţământ superior ar putea fi obligaţi să facă stagii de adaptare profesională, în baza unui contract, pentru o perioadă cuprinsă între 6 şi 12 luni. La finalul stagiului, tinerii vor fi evaluaţi şi vor obţine un calificativ, măsura fiind prevăzută într-un proiect de lege iniţiat de Ministerul Muncii, informează Mediafax.

De asemenea, 138 de olimpici şi profesorii care i-au pregătit au fost recompensaţi miercuri la Guvern, anunţă Incont.ro.

Pe de altă parte, Ziare.com scrie că delegaţia FMI nu acceptă recalcularea pensiilor speciale, precizând că acestea nu trebuie sa depăşească suma de 350 de lei. Este vorba despre 30.000 de militari, atât din SIE, cât şi din Ministerul de Interne şi al Apărării Naţionale cărora, le-au fost recalculate greşit pensiile în anul 2010.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont