Atelierul Zânelor in Constanta

Atelierul Zânelor este un eveniment creativ si recreativ în care, timp de doua ore, copiii împreună cu părintii participă la ateliere de creatie.  Proiectul este organizat bianual de JCI Constanta. Sâmbătă, 31 martie, începând cu ora 11.00 Atelierul Zânelor  îsi redeschide portile în Centrul Comercial Tomis Mall la etajul 3. Evenimentul are si un scop caritabil: Cadourile si banii stransi din taxa de participare vor fi donati copiilor nevoiasi din satele sarace din

Dobrogea. Copiii si părintii vor trece prin toate cele 5 ateliere (Traditii, Eco,Figurine de Ciocolata, Isis si Plastilina) acompaniati de Zânele JCI Constanta. Atmosfera va fi întretinută de Trupa SUFLETEL cu activităti
interactive pe tot parcursul atelierelor: facepainting, personaje de poveste, muzica si dans.

Conditii de participare: copii cu vârsta cuprinsă între 3 si 9 ani, însotiti de cel putin un părinte. Fiecare copil participant îsi va alege o jucarie a sa si o va înmâna Zânelor JCI Constanta care o va duce unui copil din familii sarace.

Taxa de participare este de 30 lei/copil. Va reamintim ca din suma obtinută din taxa de participare vor fi procurate pachete ce vor fi înmânte  cazurilor sociale alese de Zânele JCI Constanta din cadrul evenimentului  Umanitara Iepurasului din data de 7 aprilie.
Detalii gasiti pe www.facebook.com / atelierulzanelor   Înscrierile se fac telefonic la numarul 0766400181, locurile fiind limitate.

1 Comentariu
  1. Iulia 12 ani în urmă

    Buna ziua,
    Doresc sa iau legatura cu o fundatie de incredere in vederea ajutarii catorva familii nevoiase din judetul Constanta inainte de Paste. Puteti sa ma ajutati cu cateva informatii?
    Va multumesc!
    Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont