Google, Microsoft sau IBM fac angajari fie pentru birourile deschise recent in Romania, fie in tarile Uniunii Europene.  Se cauta tineri care sa stie limbi straine cat mai multe si cat mai variate.

Pentru aceste posturi, candidatii nu trebuie sa aiba neaparat studii de specialitate, dar trebuie sa aiba abilitati de comunicare si sa stie limbi straine variate.

Angajari la Google: se cauta studenti priceputi la programare!

Gigantul Google a anunţat că va deschide un birou în România, fiind vizată  in speciale elita programatorilor din România. „Spre finalul anului sperăm să avem un birou în România. Deocamdată nu ştim sigur când şi câţi angajaţi vor fi. Procedura de recrutare e în desfăşurare”, a declarat pentru Mediafax Amelia Creţu, Agency Relationship Manager Google pentru Europa de Sud-Est, Orientul Mijlociu.

Potrivit reprezentantului Google, circa 90% dintre cei 7,5 milioane de utilizatori ai internetului din România folosesc motorul de căutare google.ro. Compania a înfiinţat o firmă în România, Google Bucharest, administrată de cinci persoane fizice, respectiv trei cetăţeni americani, unul britanic şi unul irlandez. Deşi oficialii Google din România nu au făcut publice date referitoare la viitoarele angajări, specialiştii în domeniul resurselor umane sunt de părere că dezvoltatorul motorului de căutare cu acelaşi nume ar putea angaja cel puţin 50 de români. „Dacă cei de la Google vor dori să facă în România un centru de dimensiuni mai reduse, ar putea angaja 50 de persoane, cel puţin. Probabil vor opta pentru software developeri cu experienţă”

Microsoft angajeaza studentii selectati prin retelele de socializare

Microsoft Romania, filiala locala a celui mai mare producator de software la nivel mondial, va angaja anul acesta 100-110 persoane, majoritatea dintre acestea urmand sa fie selectate prin intermediul retelelor de socializare, a declarat country HR Lead al companiei, Cosmin Bordea.

„Anul trecut am angajat 80 de persoane pentru Romania si alte 20 pentru centrele regionale din afara, in special in Statele Unite si Danemarca. Anul acesta vrem sa crestem numarul angajarilor pentru Romania cu 20-30 de pozitii”, a spus Bordea, prezent la seminarul „Perspective pentru HR in 2011”, organizat de Ziarul Financiar.
Pe langa limbile obisnuite, ca franceza, germana, italiana sau spaniola, vor avea mai multe sanse de angajare cei care vorbesc rusa, ceha, slovaca, norvegiana, poloneza, suedeza sau limba ucraineana.

Google cauta tineri romani pentru a-i angaja la birourile sale din Polonia si Irlanda. In prezent, compania a postat pe site-urile de recrutare anunturi pentru specialisti in comunicare, posturi pentru care cauta fie studenti in an terminali sau proaspat absolventi, fie specialisti cu experienta de 5 ani.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont