la varsta cand nu stii ce drum sa alegi in viata uita-te atent la alegerile noastre si te vei hotari cu siguranta!

Client Service
Ai nevoie de studii superioare indiferent sare sete specializarea ta, abilitate in comunicare, cunoasterea a cel putin doua limbi straine,  cunostinte PC cel putin medii. Client Service este rolul pe care il are un reprezentant al unei companii, devenind interfata respectivei companii, puntea dintre companie si client. Rolul este identic cu cel al unui PR, trebuie sa atragi clienti, sa le oferi bonusuri pentru a ramane fideli si sa te ocupi de nemultumirile lor astfel incat sa ramana parteneri loiali companiei pentru care lucrezi.

Reprezentant medical
Obligatoriu facultatea de Medicina, Biochimie sau Farmacie absolvita, cunoasterea limbii engleze la nivel avansat, permis de conducere. Ca abilitati trebuie sa fi o persoana activa, dispusa sa calatoreasca, bun organizator pentru ca in atributiile tale intra planificarea si organizarea vizitelor cu diferiti clienti pentru promovarea produselor farmaceutice ale companiei. Pe langa salariu mai beneficiezi de masina si telefon mobil, asigurare medicala pentru calatorii in afara tarii, asigurare in caz de accident sau deces pentru tine si membrii familiei de gradul I, control medical anual si servicii medicale gratuite, centru de fitness, pranz gratuit.

Brand manager
Studii superioare finalizate in Marketing, Comunicare sau Economie, experienta minima de 2 ani intr-un post asemanator, abilitati de comunicare, coordonare si organizare, dinamism, creativitate si spirit de echipa dezvoltat. Cunoasterea limbii engleze si operare PC. Brand managerul concepe si implementeaza strategiile de marketing pentru brandurile alocate, promoveaza si mentine standardele de identitate ale brandului reprezentat, coordoneaza activitatile publicitare si mentine relatii profesionale cu colaboratorii, clientii si furnizorii.

Programator Senior Oracle
Ai nevoie de studii superioare in informatica tehnologiei, de experienta de cel putin trei ani ca programator Oracle, minim un an experienta ca  analist, experienta in metodologia avansata de analiza Oracle Designer cunostinte PL si SQL, cunostinte de utilizare a instrumentelor de dezvoltare Oracle si cunoasterea limbii engleze la nivel avansat. Trebuie sa dai dovada de seriozitate, responsabilitate, sa fi organizata si abila in arta comunicarii. Rolul tau este de conducator tehnic, trebuie sa tii la curent seful de proiect cu tot ceea ce se intampla, participi la analiza functionala, detaliata si de codare si colaborezi permanent cu departamentul de calitate si control al calitatii.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont