student pe net

Proiectul student pe net nu a fost in zadar, acesta a atras numerosi utilizatori in randul studentilor si nu numai. Recent ziarul Adevarul a publicat un articol dedicat portalului comunitatii studentilor din Constanta.

Vedeti mai jos o parte din articolul respectiv:

„A apărut studentpenet.ro, un site care cuprinde toate domeniile de interes pentru un student, fie că este în primul an de studiu, fie că este masterand. Site-ul este complex: are şi o secţiune destinată profesorilor, unde îşi pot publica articole, există şi un ghid al studentului unde pot fi găsite discounturile pe care firmele le oferă studenţilor, se pot posta anunţuri, este şi o secţiune de joburi, burse de studiu, sfaturi pentru webdesign sau IT şi un forum”

Sa speram la cat mai mult succes si o comunitate cat mai mare!
Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont