Universitatea „Danubius”, beneficiar al Proiectului „Dezvoltarea sistemului european de management al calificărilor universitare şi valorificarea competenţelor informale”, organizează, pentru studenţii din anii terminali sau masteranzi, cursuri pentru dezvoltarea competenţelor manageriale şi antreprenoriale.

Vineri, 16. 11. 2012, la ora 12.00, în sala B1, în cadrul unui Workshop pe tema competenţelor, în general, studenţii participanţi vor afla cât mai multe despre ce înseamnă competenţe, dar şi aspecte introductive ale cursurilor pentru dezvoltarea competenţelor manageriale şi antreprenoriale care vor demara în luna februarie 2013.
Cursurile se adresează tuturor studenţilor din anii terminali sau masteranzilor care sunt interesaţi să dobândească noi informaţii sau să îşi completeze cunoştinţele dobândite în facultate referitoare la:
– primii paşi pentru lansarea unei afaceri;
– actele necesare deschiderii unei afaceri;
– planul unei afaceri;
– personalitatea întreprinzătorului;
– piaţa;
– managementul riscului;
– modalităţi şi surse de finanţare ale unei afaceri, în funcţie de stadiul în care se află: lansare, funcţionare, dezvoltare şi declin;
– cadrul juridic – cele mai bune modalităţi juridice de organizare;
– regândirea modelului afacerii în funcţie de dinamica industriei în care activează.
Pe lângă beneficiul obţinerii diplomei de participare, cursanţii vor învăţa ce înseamnă încrederea în sine, lucrul în echipă, capacitatea de a lua decizii şi de a-şi asuma riscuri.
Pentru mai multe informaţii, contactaţi: Carmen TEODORAŞCU, tel. 0733180341

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont