Procedurile de cazare in camine a studentilor continuă toată ziua până la 18.30 și mâine iar pentru a fi în regulă, bobocii din alte orașe trebuie să aibă asupra lor mai multe documente.

Ce acte ai nevoie pentru cazare in camin?

Este vorba despre cartea de identitate, copie și original, plus o dispoziție de repartizare în cămin și o adeverință de student, ambele disponibile la secretariatul facultăți la care respectivul a fost admis.

Se pare ca si anul acesta prioritate au avut studenții din anul întâi care au început formalitățile de la ora 8 și jumătate dimineață. Se pare ca si anul acesta prioritate au avut studenții din anul întâi care au început formalitățile de la ora 8 și jumătate dimineață.  Calendarul admiterii  continuă cu studenții din anii mai mari care au drept de cazare în campus. Aceștia sunt așteptați la cămine începând de duminică, pentru ca luni și marți să vină rândul studenților de la masterat.

3000 de locuri in camin pentru studentii de la Universitatea Dunărea de Jos din Galati

În limita locurilor disponibile, studenții repetenți și studenții fără precazare vor fi acceptați între 4 și 10 octombrie. Universitatea Dunărea de Jos deține 13 cămine, o cantină restaurant, o capelă studențească, două săli de sport și un cabinet medical, toate repartizate în 4 campusuri. În total, capacitatea de cazare depășește 3000 de locuri.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont