Orange caută 10 candidaţi care să performeze pe postul de mobile data executive în Bucureşti. Dacă eşti student sau tocmai ai absolvit facultatea şi vorbeşti fluent limba engleză, atunci ai şanse mari să fii recrutat pe acest post în Bucureşti. Detalii, aici.

Orange mai caută în Bucureşti doi oameni care să lucreze pe postul de problem solving executive. Te califici pentru acest post dacă eşti student sau absolvent de facultate şi ai cunoştinţe solide de limba engleză. Mai multe informaţii despre acest post găsiţi aici.

Studenţii interesaţi de un loc de muncă la Orange pot aplica şi pentru postul de retention  & loyalty assistant. Candidaţii interesaţi de acest post trebuie să aibă cunoştinţe medii de limba engleză, să ştie să opereze un PC şi, preferabil, să aibă cel puţin un an experienţă de lucru. Detalii, aici.

Orange mai caută în această perioadă omul potrivit pentru postul de corporate service manager. Candidatul potrivit pentru acest post răspunde următoarelor exigenţe: vorbeşte fluent limba engleză şi limba franceză, are cunoştinţe de ITIL, experienţă internaţională, expertiză în zona de  Active Directory, Exchange, OCS, Sharepoint, Windows, SCOM. Amănunte, aici.

Orange angajează în această perioadă cinci oameni pe postul de service engineer. Candidaţii potriviţi pentru acest post au absolvit o specializare din zona Telecom sau IT şi au minimum un an experienţă în domeniu, au expertiză în HPOpenView, Patrol, Oracle, Sybase, Mysql. Puteţi consulta aici lista completă a exigenţelor impuse de angajatori candidaţilor interesaţi de acest post.

Orange recrutează în Bucureşti omul potrivit pentru poziţia de virtualization infrastructure administrator. Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe de RHCA, CCNA, VCP, VCAP, Tomcat, JBoss, Jetty, de PL/SQL sau T-SQL, de SQL Server, Oracle sau PostgreSQL, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Orange angajează în această perioadă pe postul de supply chain technical project manager în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit o specializare din zona IT sau are experienţă relevantă în domeniu, vorbeşte fluent limba engleză şi limba franceză şi are şi experienţă internaţională. Detalii, aici.

Orange mai caută în această perioadă candidatul potrivit pentru postul de IT solution architect. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit o facultate de profil, vorbeşti fluent limba engleză sau franceză şi ai cunoştinţe avansate de Java, PL/SQL. Mai multe informaţii despre acest post găsiţi aici.

Orange angajează în Bucureşti pe postul de NSS engineer. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit o specializare tehnică, are cel puţin un an experienţă în telecomunicaţii, are cunoştinţe de GSM/2.5G/3G,  Solaris, Linux. Amănunte, aici.

Te califici pentru postul de security monitoring engineer la Orange dacă ai experienţă în Oracle, MySQL, ai cunoştinţe de Java, XML, Scripting Shell. Toate detaliile, aici.

Orange mai caută în Bucureşti pe postul de CACTI skill center technical expert. Detalii, aici.

Candidaţii care au absolvit o facultate din zona Telecom şi au cel puţin trei ani experienţă în zona de engineering solutions for access, transmission şi IP network pot aplica la postul de solution design expert în Bucureşti. Amănunte, aici.

Orange face angajări şi în Tîrgu-Mureş şi Sighetu-Marmaţiei

Aici, Orange angajează doi oameni pe postul de reprezentant de vânzări. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit liceul sau eşti student şi ai cel puţin un an experienţă în vânzări, relaţii cu clienţii sau merchandising şi vorbeşti fluent limba engleză. Detalii, aici.

Angajări la Orange şi în Constanţa şi Timişoara

Orange recrutează în Constanţa doi oameni care să performeze pe postul de reprezentant de vânzări. Amănunte, aici.

Orange mai caută în această perioadă patru candidaţi potriviţi pentru postul de credit and collection analyst în Timişoara. Te califici pentru acest post dacă vorbeşti fluent limba engleză şi ştii să operezi în Office. Amănunte găsiţi aici.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont