Uhhu! Se pare ca au inceput inscrierile la maratonul de programare eeStec Olympics

EeStec Bucuresti invita toti studentii pasionati de programare la cea de-a 3-a editie a Maratonul de programare eeStec Olympics.
Maratonul de programare (24 de ore de programare non-stop) se adreseaza pasionatilor de programare si carora un deadline  de 24 de ore pentru un proiect este ceva obisnuit.

Care este tema concursului?

Tema va fi un subiect de programare, astfel ales incat implementarea sa se poata efectua in mai multe limbaje de programare, iar rezultatul programului sa poata fi rulat pentru evaluare pe un calculator stabilit in prealabil de catre juriu.

De asemenea, este incurajat formarea unor echipe din studenti care sa aiba cunostinte cat mai variate, pentru a putea fi realizata si rezolvata o tema cat mai complexa.

Ce castiga studentii?

Premiile puse in joc:3X 1024 RON,3X768 Ron, 3X 512 Ron, Licente Bitdefender pentru fiecare castigator.

 

Pana cand te pot inscrie?

Perioada de inscriere: 21 martie – 3 aprilie 2011.
Evenimentul va avea loc pe 8 si 9 aprilie incapand cu ora 10.
Locatie eveniment: holul AN al Politehnicii.
Ce trebuie sa faci ca sa poti participa la eeStec Olympics? Gaseste inca doua persoane cu care sa alcatuiesti o echipa, si inscrie-te pe eeStec Olympics ! Join the fun!


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont