Spiru Haret: centrul de formare profesionala (Programe de perfectionare)

Despre centrul de formare profesionala Spiru Haret

Centrul de formare profesionala Spiru Haret a fost înfiinţat în octombrie 2009, la iniţiativa prof. univ. dr. Mircea Coşea prin decizie a consiliului Director al Fundaţiei România de Mâine.

Centrul de Formare Profesională Spiru Haret este furnizor de formare profesională autorizat de Consliliul Naţional de Formare a Adulţilor (CNFPA), în conformitate cu prevederile OG 129/2000 privind formarea profesională a adulţilor.

Care sunt programele de perfectionare de la universitatea Spiru Haret?

Centrul de Formare Profesională Spiru Haret organizează cursuri de perfecţionare autorizate de Consliliul Naţional de Formare a Adulţilor (CNFPA) dar şi cursuri „la cerere” pe tematici specifice alese de solicitanţi.

detalii pe http://www.spiruharet.ro/cfp

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont