Spiru Haret: Cursuri de Engleza pentru afaceri

Cursuri de Englezã pentru afaceri cu Universitatea Spiru Haret

Universitatea Spiru Haret prin Facultatea de Management Financiar Contabil Craiova în calitate de Beneficiar anuntã începerea cursurilor de Englezã pentru afaceri în Regiunea Bucuresti-Ilfov în cadrul proiectului „Performantã în carierã si în afaceri pentru femei”. Proiectul
este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritarã 6, Domeniul Major de Interventie 6.3. „Promovarea egalitãtii de sanse pe piata muncii” iar obiectivul sãu general îl reprezintã formarea competentelor manageriale si antreprenoriale pentru femei în vederea dezvoltãrii carierei sau pentru initierea unei afaceri.

Cursul „Engleza pentru afaceri” este axat pe domenii ca management, banking, contabilitate, tranzacÑii internaÑionale, oferind cât mai multe noÑiuni si concepte necesare pentru a putea derula cât mai multe activitãÑi în aceste domenii.

În elaborarea cursului s-a plecat de la premisa cã este imperios necesar un limbaj care sã confere sigurantã si încredere în derularea afacerilor. Cursul este structurat asa încât sã poatã oferii informatia necesarã pentru toate femeile din grupul tintã indiferent de gradul de cunoastere a limbii engleze pentru afaceri.
O caracteristicã esentialã este datã de faptul cã are un pronuntat caracter practic, cursantele având posibilitatea sã rezolve o serie de aplicatii practice si teme de casã. Printre acestea se numãrã redactarea de documente, corespondente, mail-uri, scrisori de ofertã, scrisori de reclamatie, cereri de ofertã, solicitãri de drepturi etc.
Cursul oferã posibilitatea aprofundãrii termenilor utilizati în tranzactiile internationale începând cu formulele de salut si cazare la un hotel si terminând cu INCOTERMS.

Având în vedere importanÑa asigurãrii fondurilor în afaceri dar si problemele de lichiditate
generate de crizã, cursul abordeazã elemente de banking punând accentul pe liniile de finantare si
securizare a afacerii.

Cursurile se deruleazã la sediul Facultãtii de Geografie si Geografia Turismului Bld.

Timisoara nr.58 Bucuresti în perioada 08-30.01.2011.

Website: www.carierafemei.ro www.fseromania.ro email: secretariat@carierafemei.ro

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont