Spiru Haret: Burse de studiu in Japonia (burse de cercetare – doctorat)

Esti student la Spiru Haret si doresti o bursa de cercetare (doctorat Spiru Haret)? Avem o veste buna! Exista:

Burse de cercetare acordate de Fundaţia Internaţională Matsumae Japonia, 2012-2013

Fundaţia Internaţională Matsumae va acorda în perioada aprilie 2012 – martie 2013 burse de cercetare în Japonia în domeniul ştiinţelor naturale, inginerie, medicinii şi ştiinţelor umaniste.

Bursele Spiru Haret se adresează celor care deţin un doctorat în domeniile menţionate mai sus, nu au mai călătorit în Japonia şi au vârsta sub 49 de ani.

Se pare ca dosarele de înscriere vor fi transmise până la data de 31august 2011 prin intermediul serviciilor poştale.

Formularele de înscriere, precum şi regulamentul concursului, pot fi descărcate de pe adresa electronică a fundaţiei: http://www.mars.dti.ne.jp/~mif/

Până la această dată, 654 de cercetători din 111 ţări, inclusiv România, au beneficiat de bursele Fundaţiei Internaţionale Matsumae. Tu ce mai astepti?

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont