Institutul Cultural Roman si Woodrow Wilson International Center for Scholars au initiat Programul de Burse de Cercetare pe Termen Scurt.

Cei selectati vor lucra 4 luni in cadrul Woodrow Wilson International Center for Scholars, in Washington D.C., unde vor derula activitati de cercetare avansata. Programul are 3 astfel de burse in fiecare an. Bursele se adreseaza cercetatorilor romani din mediul universitar, punandu-se accentul pe istorie, drept, stiinte politice si administrative, relatii internationale, jurnalism, stiinte economice.

Candidatii trebuie sa fie implicati deja in proiecte de cercetare legate de prioritatile actuale ale Romaniei sau de trecutul recent al acesteia.

Candidatii trebuie sa detina un doctorat in domeniul lor de activitate sau sa fie in etapa de redactare a tezei de doctorat. In cadrul procesului de selectie vor avea prioritate candidatii care au publicat carti in domeniul lor de specialitate sau articole in reviste stiintifice recunoscute in sistemul ISI.

Data limita de depunere a dosarelor de candidatura: 1 octombrie 2010.

Valoarea unei burse: 16 836 USD/persoana.

Numarul de burse acordate anual: 3 burse.

Domeniile pentru care se organizeaza evaluarea si selectia: cercetare si documentare.

Durata burselor: 4 luni, in anul 2011

Detalii pe site-ul ICR, la adresa:
http://www.icr.ro/burse_cercetare_washington

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont