Eliberare diplome Spiru Haret (absolventii Universitatii Spiru Haret)

Care este adesa biroului de eliberare diplome Spiru Haret?

Str. Nicolae Iorga, nr. 34-36, Sector 1, Bucuresti; tel: 021-650.00.44 ; 021-650.00.29

Puncte de reper: Staţia de metrou Piata Romană – din intersecţia din Piaţa Romană mergeţi pe Bulevardul Dacia spre Calea Victoriei pe lângă Hotel Duke şi a II-a stradă pe partea dreaptă este Str. Nicolae Iorga iar prima cladire pe partea stângă este sediul Serviciului Acte De Studii (vis a vis de Direcţia Paşapoarte) 

Biroul de eliberare diplome Spiru Haret va poate oferi informaţii privind:

 1. dosarele cu actele absolvenţiilor licenţiaţi ai Universităţii „Spiru Haret” din anii 2003 – până în prezent;
 2. certificate D.P.P.D se eliberează în funcţie de primirea foii matricole de la Departamentul de Pregătire a Personalului Didactic;
 3. eliberarea diplomelor în regim de urgenţă se face cu aprobarea cererii din partea rectorului Universităţii – durata emiterii diplomei este de 15 zile lucrătoare din momentul sosirii dosarului (complet, cu cererea aprobată) la Serviciul Acte de Studii.

Eliberarea diplomelor de la Universitatea Spiru Haret se face:

 1. personal pe bază de buletin sau paşaport valabil însoţit de chitanţa aferentă eliberării diplomei/certificatului D.P.P.D.;
 2. cu procură notarială şi buletin sau paşaport valabil al persoanei care este împuternicită însoţit de chitanta aferentă eliberării diplomei/certificat D.P.P.D .

Taxe actuale de eliberare la Spiru Haret la:

 1. diplomei de licenţă/master este de 100 ron;
 2. diplomei de licenţă/master în regim de urgenţă 200 ron;
 3. duplicatul diplomei de licenţă/master 300 ron;
 4. certificatului D.P.P.D este de 50 ron.

Şef serviciu Acte de Studii: G. Atanasiu

Program Luni – Joi: 08:00-16:00
Vineri: 08:00-14:00
2010-11-19 09:08:35
Informaţii necesare Diplomele de Licenţă, Certificatele D.P.P.D. şi diplomele de Master de 4 semestre se pot ridica de titular sau orice altă persoană împuternicită prin procură notarială, care se legitimează cu actul de identitate sau paşaportul valabil în original.
Diplomele de Master de 3 semestre se pot ridica NUMAI DE TITULAR.
Taxa de eliberare a actelor de studii se achita la caseria din acelasi
Tags:
30 Comentarii
 1. Ardeleanu Alina 12 ani în urmă

  Buna, numele meu este Alina si am absolvit in iunie 2010 o facultate din cadrul USH. As dori sa imi ridic diploma de licenta cu Imputernicire notariala si am o mare nelamurire. am citit pe cateva site-ri ca in acest scop ar trebui facuta in prealabil o cerere catre decan sau rector pentru eliberarea diplomei cu imputernicire. Am tot sunat la Birou Acte studiisi nu mi-a raspuns nimeni niciodata, am dat si e-mail si nu mi-a raspuns nimeni. foarte complicat….
  Ma poate ajuta cineva de pe aici cu un raspuns???? trebuie sau nu sa fac in prealabil o cerere catre decan sau rector? in cazul acesta se poate trimite cererea prin posta sau scanata?

  va multumesc de ajutor

  • Costescu elena 10 ani în urmă

   Nu trebuie sa faci cerere. Persoana pe care o imputernicesti va avea asupra ei buletinul si procura notariala, iar taxa se achita la casierie care este ghiseul de langa biroul de eliberari diplome . 100 lei costa.
   Program de lucru – l – J orele 8 – 16 V 8 – 14
   ADRESA
   Str. N.Iorga nr.34 – 36 sector 1 metrou Piata Romana.
   tel. 0216500044; 0216500029
   sau centrala 0214551000

   • Anca S. 10 ani în urmă

    Si se elibereaza in acceasi zi?

   • Călin 10 ani în urmă

    Buna Ziua numele meu este Ovidiu Calin , as dori sa va întreb si eu ceva . Am făcut masterul la facultatea Dvs l-am absolvit si doresc sa îmi fie eliberată diploma si restul actelor depuse la înscriere , foaie matricole etc , nu mai reținuți exact actele depuse la dosar … Unde trebuie sa ma adresez si ce acte îmi trebuie , un număr de telefon ceva sa îmi poată spună exact ce trebuie sa fac … Multumesc

 2. anktza 11 ani în urmă

  Buna ziua.Numele meu este Daniela si am absolvit promotia 2010 din cadrul facultatii USh.As dori sa stiu si eu,daca pentru ridicarea diplomei trebuie sa fac cerere cu 40 de zile inainte.As dori si eu un raspuns din partea cuiva.Va multumesc.

  • weiss paul 11 ani în urmă

   cu antet DOMNULE RECTOR, prin fax si la numerele de telefon trebuie insistat indelung

 3. Lena 11 ani în urmă

  buna .eu am absolvit in 2011 facultatea de litere si sunt posesorul diplomei de licenta si a DPPD in urma unei cereri in regim de urgenta catre d-nul decan,dupa 3 saptamani am primit raspuns ca actele sunt finalizate si pot sa le ridic.Le-am obtinut prin imputernicire notariala .

  • laura 10 ani în urmă

   buna, si eu am absolvit litere in 2011, iunie, si tot incerc sa intru in posesia diplomei, am facut si cerere,mai multe dar nimic…

 4. NICU 10 ani în urmă

  BUNA :-))) AM ABSOLVIT USH IN 2009 SI NICI ACUM NU S AU ELIBERAT DIPLOMA DE LICENTA.
  NU VA MAI LASATI PACALITI.

 5. timofte sorin 10 ani în urmă

  as dori si eu o informatie am dat licenta la brasov in 2012 unde as putea sa ma interesez pt eliberarea diplomei unde tr sa merg astept raspuns multumesc

 6. apetrei alina elena 10 ani în urmă

  Buna ziua!ma numesc APETREI ALINA ELENA absolventa RISE iunie 2011 zi si am facut cerere de eliberare a licentei de anul trecut(aprilie) 2013 dar pana astazi nu am primit nici un raspuns fiind dusa cu vorba de fiecare data ce am fost prezenta la SERVICIUL ACTE SI STUDII!ce ar trebui sa fac in acest caz rabdarea fiind ajunsa la limita eu avand nevoie de aceasta diploma la servici????va multumesc anticipat

  • Autor
   Student pe net 10 ani în urmă

   Va rugam sa tineti cont de faptul Student pe net nu este afiliat in nici un fel cu Spiru Haret. Avem rugamintea ca alti utilizatori Student pe net ce au mai multe cunostinte sa posteze aici. Va multumim pentru intelegere!

 7. EU 10 ani în urmă

  Salut ! Nu s-a gasit nimeni sa ii ia pe cei care reprezinta Spiru Haret sa ii duca pe camp si sa ii violeze ? Sa le dea foc ….! Nu este normal ce se intampla. Dupa ce ca iti mai vorbesc si in sictir , diplomele nici nu sunt recunoscute mai trebuie sa faci si un drum la Bucuresti , sa platesti o taxa …si sa astepti 15 zile sa o elibereze ? Se mai vorbeste in tara noastra de dreptate ….pe dracu dreptate , numai aberatii.
  Asa ar merita astia …dusi pe camp si violati !

  • raspuns la eu 10 ani în urmă

   cu alifie sau fara alifie? 😕

 8. lucia 9 ani în urmă

  care sunt urmatorii pasi dupa ce ai hotarirea jud.

 9. Tatiana 8 ani în urmă

  Buna am si eu o intrebare am absolvit masterul in 2008 sunt din constanta sivas vrea sa merg sa ridic diploma as dori sa stiu cat ma costa so ridic eu stiam de 100 dar am auzit ca sa facut 200 stiti ceva despre asta va multumesc frymos

 10. Cirjan 8 ani în urmă

  Buna ziua!la fel ca ceilalti am si eu o intrebare:am absolvit in 2013,unde se face mai precis cererea si ce pret este eliberarea diplomei, si cat dureaza mai exact pana la eliberare, pentru ca la acele numere de telefon nu raspunde nimeni, iar eu nu pot merge sa ma informez la ei pentru ca nu sunt in tara.multumesc frumos

 11. Cirjan 8 ani în urmă

  Am uitat sa precizez ca sunt din Bucuresti

 12. Cristina 8 ani în urmă

  Buna seara, scriu in speranta ca o sa am si un raspuns:am absolvit Finante si banci promotia 2011 …pana acum cateva luni inca nu era clar daca sunt gata diplomele de licenta. ..daca tot am urmat niste cursuri normal e sa ni se dea si diploma care sa cerifice ca am sustinut examenul de licenta…Vreau sa stiu clar daca diplomele de licenta promotia 2011 pot fi ridicate!? Si inca o nelamurire , am inteles ca trebuie platita o taxa de 100 de lei pentru licentele ce nu am fost ridicate in decurs de 2 -10 ani „taxa de arhivare” ce arhivare???? Poi credeti ca daca erau gata nu venea lumea sa si le ridice??? Eu nu platesc nici o taxa pentru o diploma care sunt obligati sa mi-o elibereze inca de la un an de la sustinerea licentei …trec cinci ani si vor taxa de arhivare ..poate puteti explica asta .

 13. gabriela 8 ani în urmă

  Buna ! Cine ma poate lamuri si pe mine?! Sunt din Bacau 2009 m-am inscris la Faculatea de Management Financiar-Contabil centru Bacau din anuminte motive personale m-am prezentat doar semetrul 1 dupa care am abandonat.ceva timp mai tarziu am facut o cerere ca sa imi pot recupera diploma de Bac .raspuns nu am mai primit deoarece intre timp s-a desfiintat centrul din Bacau.intrebarea mea este as putea face o imputernivire verisorului din Bucuresti pt a imi lua diploma????? Multumesc.

  • Autor
   Student pe net 8 ani în urmă

   Salut Gabriela! Asteptam un raspuns de la o persoana avizata!

  • Ioana bratu 8 ani în urmă

   Buna Gabriela! In aceeasi situatie ma aflu eu acum! Imi spui te rog daca tu ai rezolvat cu diploma? Si cum ai procedat? Multumesc mult!

 14. Anca Popescu 8 ani în urmă

  Buna ziua, am absolvit RISE 2011 vara si vreau sa stiu daca imi pot ridica diploma?

 15. gabriela 8 ani în urmă

  Buna din nou chiar nimeni nu ma poate ajuta cu un raspuns?

 16. DUMITRACHE MARI ALINA 8 ani în urmă

  BUNA ZIUA! SCRIU IN SPERANTA CA POATE, POATE IMI RASPUNDE CINEVA AICI…LA TELEFOANE SA RASPUNDA CINEVA NICI GAND…. PROMOTIA 2012 SUNT GATA DIPLOMELE DE LICENTA? DACA DA, CE TAXA TREBUIE PLATITA? PROCURA AM SA-I FAC SOREI MELE CA EU NU POT AJUNGE IN BUCURESTI FIIND DIN PITESTI. DIPLOMA DE ELIBERAZA PE LOC? DIPLOMA DE BACALAUREAT TOT DE AICI O RODICAM? CUM PROCEDAM CA NU NE DA NIMENI NICIUN RASPUNS!! MULTUMESC FRUMOS SI ASTEPT DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA UN RASPUNS..

  • Autor
   Student pe net 8 ani în urmă

   Buna Alina,

   In speranța ca cei în cauza vor vedea acest mesaj, invitam persoanele responsabile de la Spiru Haret sa se alăture acestei discuții și sa va ofere răspunsurile necesare!

   Numai bine,

 17. Sabina Oprea 8 ani în urmă

  Buna ziua, ma numesc Oprea Sabina Elena, am absolvit USH Facultatea de Stiinte Socio Umane-Jurnalism iulie 2016. Am nevoie de diploma de licenta IN ORIGINAL pentru inmatricularea locurilor la buget de la SNSPA (iar aceasta am inteles ca trebuie sa ramana la ei la dosar pana termin masterul)

  Intrebarile mele:

  1. Trebuie sa aduc inapoi diploma de licenta la sediul de diplome odata ridicata si folosita pt ce am eu nevoie? (daca da, de ce mai platesc acea taxa pentru actul meu oricum de drept, in conditiile in care 1. o primesc foarte tarziu si imi voi pierde locul muncit la buget ca sa-l castig)

  2. Mi se poate elibera dipoma de BAC , DEFINITIV? Sau si pe aceea trebuie sa o aduc inapoi fiind tot actul meu de drept de care am nevoie IN ORIGINAL pentru inscrierea la FOARTE MULTE MASTERE (da,exista mastere care nu accepta copii legalizate)

  3. Daca platesc acea taxa de 200 de ron de urgenta, imi pot primi diploma de licenta pana pe data de 28-29 iulie cel tarziu? (repet, trebuie depusa la dosarul de inscriere la master, nu accepta copii legalizate)

  Astept solutiile voastre 🙂 …….. sunt TARE curioasa

 18. Chirea Daniela 6 ani în urmă

  Buna ziua,
  Aai dori sa ridic si eu diploma de licenta pe care am dat.o in anul 2011, mai trebui platita vreo taxa?Asi dori sa o ridic in data de 26.07.208.
  Multumesc!

 19. Buzgaru andrei 6 ani în urmă

  buna ziua as dorii sa aflu in cat timp se elibereaza diploma de licenta. am absolvit UsH din constanta si nu as vrea sa bat drumul pana la bucuresti degeaba . am absolvit in iulie 2018.

 20. Vero 5 ani în urmă

  Bună ziua! Diploma de bac( original) a fost recuperata de cineva de la filiala USH din București?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont