Institutul pentru Stiinte Umane din Viena anunta dechiderea programului de burse pentru Jurnalisti „Milena Jesenska”, sesiunea 2011-2012. Initiat cu sprijinul Fundatiei ERSTE, programul poate fi accesat si de jurnalisti romani din presa scrisa, TV si online, care pot opta pentru una dintre urmatoarele teme de cercetare: solidaritate sociala/surse de inegalitate sociala, religie & secularism, cultura si institutii: Europa Centrala si de Est in context global.

In plus, anul acesta, initiatorii programului incurajeaza propunerile de proiecte cu accent pe drepturile omului.

Detalii suplimentare privind domeniile de cercetare – aici.

Jurnalistii selectati vor beneficia de o bursa de 7.630 de euro, un birou dotat cu acces la internet, instrumente de cercetare disponibile in cadrul Institutului si alte resurse folositore in Viena. La acestea se adauga o suma de pana la 1.820 de euro pentru deplasari in scopul cercetarii in tarile din vecinatatea Austriei.

Termenul limita pentru depunerea
aplicatiilor este 15 aprilie 2011.

Documente necesare pentru aplicatii:
– formularul de aplicare – poate fi descarcat – aici – sau solicitat prin fax (0043 13 13 58 30) ori e-mail (fellowships@iwm.at);
– o propunere de proiect bine structurata, scrisa in limba engleza, care sa nu depaseasca trei pagini;
– un CV in limba engleza;


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont