Eurodesk raspunde la solicitarile tinerilor legate de oportunitatile de finantare ale Uniunii Europene, precum si la cele legate de mobilitate. Serviciul de informare Eurodesk faciliteaza gratuit accesul la informatii europene de interes pentru tineri si cei care lucreaza cu tinerii in aproape 30 de tari europene.
Europa nu duce lipsa de oportunitati, dar ca sa beneficiezi de ele, trebuie sa ai informatii corecte. Serviciul Eurodesk este gata sa te ajute sa dai un sens Europei, oferindu-ti informatia pe care o vrei, exact atunci cand iti trebuie.

Eurodesk nu este doar un alt serviciu online: partenerii Eurodesk iti pot prezenta diversele oportunitati care ti s-ar potrivi – in cazul in care iti doresti sa studiezi, sa muncesti, sa participi la un schimb de tineret, sa fii voluntar european sau sa calatoresti intr-o alta tara europeana – si iti vor arata care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i urmezi.

Aceasta inseamna ca te putem ajuta sa-ti gasesti o cazare ieftina in Tallin, in Estonia, un curs de limba in Amsterdam sau un grup de tineri pasionati de arta cu care sa faci un schimb in cadrul programului Tineret in Actiune.

Acesta este un program finantat de Casaswap.com cu scopul de a imbunatati mobilitatea internationala a studentilor, oferind granturi de 1000 Euro de 4 ori pe an.

Cine poate candida?
Studentii din intreaga lume care pleaca in alta tara la studii, fie printr-un program de schimburi, fie pe cont propriu.

Cum se candideaza?
Candidatii trebuie sa completeze si sa trimita formularul online cu cel putin o saptamana inainte de termenul limita.
Se percepe o taxa de inscriere de 2.5 Euro.

Data limita: pe 1 in fiecare luna

Student Grants Programme
http://student-grants.eu

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont